Mijn eerste website...

De laatst weken hebben meerdere mensen me gevraagd of ik niets doe met de foto's die ik in mijn vrije tijd neem. "Neen," zeg ik dan steeds, "Waarom zou ik?". Maar na een tijdje realiseer je je dat je die foto's niet enkel neemt om zelf mooie herinneringen over te houden aan bepaalde momenten, maar dat je die inderdaad graag deelt met anderen, of deze nu nabije vrienden of zelfs onbekenden zijn. Ergens ben je af en toe best wel eens trots op je resultaat (zowel op de foto als op het model). Vandaar dat ik uiteindelijk toch ben begonnen aan een eigen website. Of ik hier vaak iets ga posten? Geen idee. Aangezien ik nog geen ervaring heb met een blog, weet ik nog niet of dit bij mijn persoonlijkheid past en of ik hier uiteindelijk verder mee wil gaan. Zodra ik de website eerder als een verplichting ga beschouwen in plaats van een hobby, zal het voor mij sowieso stoppen. Voorlopig experimenteer ik nog vrolijk verder... En waarover ga ik bloggen? Wel, over mijn eigen leven en wat het voor mij de moeite waard maakt. Met andere woorden: voornamelijk over het kattenkwaad dat mijn viervoeters uithalen, aangevuld met weetjes over de natuur, foto's en uitstapjes die ik maak (denk: dierentuin, oude stadjes,...). Erg regelmatig verwacht ik dus niets te postten. Enkel dingen die ikzelf de moeite waard vind zullen hier daadwerkelijk verschijnen.

Niets voor jou? Geen enkel probleem. Voorlopig zie ik deze website voornamelijk als iets voor mezelf. Moest er toch iemand geïnteresseerd zijn in wat ik te zeggen heb of de foto's die ik maak, is het me alleszins een grote eer.

Zo, dat was het dan denk ik. Ik ben alvast benieuwd wat er van dit projectje gaat worden.

Over en uit ;)