top of page

Snoesjes ter adoptie!

In oktober en november 2018 heb ik de kans gekregen om 2 maandjes in te vallen als kattenmedewerker in een asiel. Gedurende die periode zet je je met hart en ziel in voor al die beestjes die jouw hulp kunnen gebruiken bij het vinden van een sprankelende, nieuwe thuis. In de eerste plaats komt uiteraard de verzorging van de viervoeters en het goede contact met potentiële adoptanten. En als je geluk hebt, is het zo'n dag waarop al het werk goed gevorderd is en je enkele momentjes kan genieten van je werk. En hoe kan ik dat beter doen dan door onze beestjes extra in de schijnwerpers te plaatsen? Dus daar lag ik dan: plat op m'n buik in de buitenren van de katten. De ene kat is zo enthousiast dat je geen goede foto's kunt nemen doordat ze steeds tot vlak bij de lens komen kijken, andere blijven wel mooi zitten, maar geven duidelijk te kennen dat ze niet op hun gemak zijn... En dan zijn er die enkele foto's waar je achteraf echt tevreden mee bent. Daarvoor doe je het toch? Zeker als je merkt dat deze foto's hebben geholpen om een nieuwe thuis te zoeken... En als de katten hun portie foto's achter de rug hadden, kon je me ook zo nu en dan bij de honden terugvinden...

Ook na de 2 maanden ben ik nog regelmatig teruggegaan om foto's te nemen van nieuwe katjes, al is het nu de bedoeling dat andere fotografen die dichter in de buurt wonen die taak nu van mij zullen overnemen. Ik ga kijken of ik ook dichter bij huis enkele diertjes kan helpen!

Hier enkele van de foto's van de snorretjes:

En enkele van de hondjes:

bottom of page