top of page
cursus cover copy (3)-min.jpg

BASIC EDITING

Privé, offline workshop

Tijdens deze workshop leer ik je enkele simpele maar doeltreffende manieren om jouw foto om te toveren tot een kleurrijk en dromerig eindresultaat. We kijken samen naar hoe je nu je foto's edit en vergelijken dit met mijn aanpak. Hierbij starten we in Lightroom en geven we de finishing touch in Photoshop.

My project (66)-min.jpg

Voor wie is deze workshop geschikt?

Je maakte reeds kort kennis met Lightroom en Photoshop, maar beide programma's hebben nog erg veel geheimen voor je. Uitgebreide bewerkingen zijn niet aan jou besteed. Je verkiest een simpele doch effectieve manier van bewerken...
Vanzelfsprekend beschik je over een laptop met Adobe Photoshop en Lightroom op geïnstalleerd.

We bewerken samen zowel een foto die ik nam, als één uit je eigen collectie.

Wat leer je tijdens de workshop?

Je foto voorbereiden in Lightroom:

  • selcteren van je favorieten

  • je onderwerp in de schijnwerpers plaatsen

Je voorbereide foto afwerken in Photoshop:

  • Verkrijg een zachte, maar kleurrijke achtergrond

  • Laat je onderwerp er uit springen

  • Tover een grauwe dag om tot een zonnig sfeertje

  • Plaats je eigen logo op de meest geschikte plaats

N18_7720_web-min.jpg

Waar vindt de workshop plaats?

De workshop vindt standaard plaats in Grimbergen. De locatie is makkelijk bereikbaar met de wagen, op slechts 5 minuutjes van de R0. Kom je liever met het openbaar vervoer? Laat dat dan zeker vooraf weten, en dan pik ik je aan een dichtbijzijnd treinstation (Vilvoorde) of bushalte op.
Mits een locatie met stroom voorhanden is, kan de workshop ook op verplaatsing gegeven worden. Hiervoor wordt wel een verplaatsingsvergoeden aangerekend van 0,25€/gereden km.

cursus cover-min.jpg

inclusief digitale samenvatting

Tijdens de workshop kan je er voor kiezen notities te maken. Ik bezorg je ook een digitale samenvatting met de verschillende technieken die we besproken hebben: een document van maar liefst 25 pagina's! Zo kan je achteraf altijd terugkijken op de kennis die je opdeed!

Inclusief toegang tot privé fb-groep

Heb je achteraf nog een vraag of zit je vast tijdens het nabewerken? Dan kan je je vraag kwijt in een besloten facebookgroep waar ik of medecursisten je verder helpen.

Boek nu voor:

€120

Heb je de basis van Lightroom & Photoshop reeds onder de knie? Wil je je foto's graag nog uitgebreider nabewerken? Neem dan ook zeker een kijkje bij mijn andere workshop "Full Throttle Editing".
Twijfel je welk pakket het beste bij jou past? Of heb je bijkomende vragen of wensen? Neem gerust
contact op en dan kijken we verder!

bottom of page