top of page
Weazly-pictures-wit-2000px.png

Huisdierfotografie

Voor & Na

Bij het afwerken van een shoot komt veel meer kijken dan enkel op een knopje drukken op het moment zelf. 
Tijdens een shoot neem ik ruim de tijd om je huisdier te vereeuwigen, maar de meeste tijd kruipt nog steeds in de nabewerking van de foto's die werden genomen.

Eerst maak ik een selectie van beelden die ik een basis bewerking geef. Dit wil zeggen: oplichten, bijsnijden, kleuren aanpassen indien nodig. Halsbanden, halsters en lijnen worden in deze fase nog niet weggewerkt.
De geselecteerde foto's komen dan in een galerij terecht waaruit de klant zijn favorieten kan kiezen. Deze worden vervolgens door mij tot in de puntjes afgewerkt. De grootste bewerking? Het wegwerken van die niet-fotogenieke lijnen, halsbanden, halsters,... Ook vuiltjes in de vacht, storende elementen op de achtergrond, oren of zelfs volledige personen kunnen worden verwijderd uit de foto om zo een mooi en rustig beeld te creëren. Oren of staarten die niet in een ideale positie staan kunnen ook 'gestolen' worden uit een andere foto uit de reeks.
Benieuwd naar dit proces? Hieronder zijn enkele voorbeelden van de bewerkingen die een foto ondergaat vooraleer hij wordt afgeleverd :) 
Gebruik de slider om de originele foto te vergelijken met het eindresultaat.

bottom of page