top of page
Weazly-pictures-wit-2000px.png

Huisdierfotografie

Anker 1: Wat?

Enkele shortcuts...

N18_4736_web-min.jpg
N18_6778_web.jpg

"Tinne gaat heel goed met de dieren om en heeft zeer veel geduld, wat soms echt wel nodig kan zijn.
Dat engelengeduld reflecteert ook in de kwaliteit van de foto's.
Wij zouden haar zeker aanbevelen!"

- Siggy V. -

Door een fotoshoot bij Weazly Pictures te plannen, kies je voor een jonge en moderne fotografe met kennis van diergedrag. Hierdoor is het hele gebeuren niet enkel aangenaam voor jou, maar wordt er ook gekeken hoe jouw viervoeter (of ...-voeter) alles ervaart en wordt hier op ingespeeld. Op deze manier proberen we samen stress zo veel mogelijk te voorkomen.

N18_6840_web-min.jpg
N18_7876_web-min.jpg

Door gebruik te maken van professionele apparatuur zet ik je lieveling haarscherp op foto! Voor de shoot maak ik meestal gebruik van 2 verschillende objectieven, beiden erg geschikt om een mooie portret-reeks te maken. In uitzonderlijke gevallen heb ik ook een 3e, meer experimentele lens ter beschikking. De combinatie hiervan zorgt ervoor dat ik in elke situatie tot het beste resultaat kan komen.

Mijn voorkeur gaat uit naar fotografie op buitenlocaties door de sfeer en het natuurlijke licht. Voor honden en paarden is dit meestal niet zo'n probleem. Bij katten en andere lieverds zorgt dit al voor een grotere uitdaging, maar het geeft vaak zo een fijn resultaat!
Binnenshoots zijn echter wel mogelijk. Mits voldoende ruimte kan de studio ook bij u thuis worden geïnstalleerd, om stress bij de modellen zo veel mogelijk te beperken.

N18_2400_web-min.jpg
N18_6699_web-min.jpg

Ondanks dat ik niet werk met een tijdslimiet en een shoot dus meerdere uren kan duren, kruipt de meeste tijd in de nabewerking van de foto's.
Eerst wordt er door mij een selectie gemaakt van de geslaagde beelden. Deze ondergaan een 'snelle' basisbewerking waarna ik ze in een online galerij plaats waaruit de eigenaar de favorieten kan selecteren. Deze werk ik dan 1 voor 1 gedetailleerd af. Na een 2-tal weken ontvang je dan tot in de puntjes afgewerkte foto's van je lieveling! 

Gediplomeerd dierverzorger met kennis van diergedrag

Professionele apparatuur voor elke situatie

Voorkeur voor shoots op buitenlocaties

Individuele nabewerking van elke afgeleverde foto

bottom of page