top of page
cursus cover copy (5)-min.jpg

FULL THROTTLE EDITING

Privé, offline workshop

Tijdens deze workshop leer ik je alles wat ook in het pakket 'The Basics' zit, plus nog veel meer gevorderde zaken! Photoshop is een erg uitgebreid programma waarover je nooit uitgeleerd raakt. In deze workshop laat ik je wat ingewikkeldere 'trucjes' van mij zien waarmee ik m'n foto's net dat tikkeltje extra weet te geven en soms zelfs 'mislukte' foto's weet te redden!

My project (55)-min.jpg

Voor wie is deze workshop geschikt?

Je bent reeds wegwijs in zowel Lightroom als Photoshop, en bent doorgaans erg tevreden met je resultaat. Toch lukt het je soms niet om die potentieel gouden foto ook echt om te toveren tot een pareltje.

We bewerken samen 2 foto's uit mijn collectie (elk met hun eigen uitdagingen) en (indien gewenst) één uit je eigen collectie.

Wat leer je tijdens de workshop?

Alles uit de workshop 'The Basics' wordt besproken

Extra kneepjes in Photoshop:

  • Grote voorwerpen/mensen verwijderen

  • Oor-, head-, ...-swap of een compositiefoto maken

  • Zorg voor een ongezien scherp onderwerp

  • Creëer ogen om in te verdrinken

  • Trek je onderwerp los van de achtergrond door je licht te vormen

  • Leer spelen met kleuren en tover de seizoenen in je foto

N18_2309_web-min.jpg

Waar vindt de workshop plaats?

De workshop vindt standaard plaats in Grimbergen. De locatie is makkelijk bereikbaar met de wagen, op slechts 5 minuutjes van de R0. Kom je liever met het openbaar vervoer? Laat dat dan zeker vooraf weten, en dan pik ik je aan een dichtbijzijnd treinstation (Vilvoorde) of bushalte op.
Mits een locatie met stroom voorhanden is, kan de workshop ook op verplaatsing gegeven worden. Hiervoor wordt wel een verplaatsingsvergoedi
ng aangerekend van 0,25€/gereden km.

cursus cover (1)-min.jpg

inclusief digitale samenvatting

Tijdens de workshop kan je er voor kiezen notities te maken. Ik bezorg je ook een digitale samenvatting met de verschillende technieken die we besproken hebben: een document van maar liefst 40 pagina's! Zo kan je achteraf altijd terugkijken op de kennis die je opdeed!

Inclusief toegang tot privé fb-groep

Heb je achteraf nog een vraag of zit je vast tijdens het nabewerken? Dan kan je je vraag kwijt in een besloten facebookgroep waar ik of medecursisten je verder helpen.

Boek nu voor:

Volgde je enige tijd geleden reeds de "Basic Editing" workshop? Ontvang dan 30% korting op de "Full Throttle Editing" workshop!

Is less more voor jou? Wil jij gewoon weten hoe je kleurrijke en sprookjesachtige foto's verkrijgt via nabewerking zonder nood te hebben aan excessieve editing? Neem dan ook zeker een kijkje bij mijn andere workshop "Basic Editing".
Twijfel je welk pakket het beste bij jou past? Of heb je bijkomende vragen of wensen? Neem gerust
contact op en dan kijken we verder!

bottom of page