"Never stop learning, because life never stops teaching..."

My project (12).jpg

En bij dat leerproces wil ik jou graag bijstaan!

Fotografie bestaat in deze moderne tijd uit 2 onderdelen. Enerzijds is er het nemen van de foto, waarbij je je camera moet kennen en kunnen instellen en een oog moet hebben voor lichtinval, het creëren van diepte, je onderwerp moet kaderen e.d. Achteraf is er echter nog een onmisbaar onderdeel, namelijk de nabewerking van je net genomen foto. Deze nabewerking is net als het nemen van de foto een belangrijke toevoeging voor het bekomen van jouw eigen stijl. Elke fotograaf heeft dan ook z'n eigen manier om te editten: de ene bewerkt slechts minimaal na, de andere tovert de foto om tot een plaatje uit zijn/haar verbeelding. M'n eigen stijl plaats ik ergens tussenin...

Ben jij al best tevreden over je genomen foto's, maar lukt het je maar niet om deze met behulp van Lightroom & Photoshop te bewerken zodat je visie helemaal tot leven komt? Hou je van een dromerige, luchtige maar toch kleurrijke edits?

Met veel plezier toon ik je tijdens een privéworkshop hoe ik mijn typische stijl verkrijg tijdens de nabewerking.

Workshop: The Basics

Tijdens deze workshop leer ik je enkele simpele maar doeltreffende manieren om jouw foto om te toveren tot een kleurrijk en dromerig eindresultaat. We kijken samen naar hoe je nu je foto's edit en vergelijken dit met mijn aanpak. Hierbij starten we in Lightroom en geven we de finishing touch in Photoshop.

before-8026.jpg
N18_8026.jpg

Voor

Na

Voor wie is deze workshop geschikt?

Je maakte reeds kort kennis met Lightroom en Photoshop, maar beide programma's hebben nog erg veel geheimen voor je. Uitgebreide bewerkingen zijn niet aan jou besteed. Je verkiest een simpele doch effectieve manier van bewerken...

We bewerken samen zowel een foto die ik nam, als één uit je eigen collectie.

Wat leer je tijdens de workshop?

 

Je foto voorbereiden in Lightroom:

 • selcteren van je favorieten

 • je onderwerp in de schijnwerpers plaatsen

Je voorbereide foto afwerken in Photoshop:

 • Verkrijg een zachte, maar kleurrijke achtergrond

 • Laat je onderwerp er uit springen

 • Tover een grauwe dag om tot een zonnig sfeertje

 • Plaats je eigen logo op de meest geschikte plaats

120,-*

Workshop: Full Throttle

Tijdens deze workshop leer ik je alles wat ook in het pakket 'The Basics' zit, plus nog veel meer gevorderde zaken! Photoshop is een erg uitgebreid programma waarover je nooit uitgeleerd raakt. In deze workshop laat ik je wat ingewikkeldere 'trucjes' van mij zien waarmee ik m'n foto's net dat tikkeltje extra weet te geven en soms zelfs 'mislukte' foto's weet te redden!

before-0548.jpg
N18_0548.jpg

Voor

Na

before-7909.jpg
N18_7909.jpg

Voor wie is deze workshop geschikt?

Je bent reeds wegwijs in zowel Lightroom als Photoshop, en bent doorgaans erg tevreden met je resultaat. Toch lukt het je soms niet om die potentieel gouden foto ook echt om te toveren tot een pareltje.

We bewerken samen 2 foto's uit mijn collectie (elk met hun eigen uitdagingen) en (indien gewenst) één uit je eigen collectie.

Wat leer je tijdens de workshop?

Alles uit de workshop 'The Basics' wordt besproken

Extra kneepjes in Photoshop:

 • Grote voorwerpen/mensen verwijderen

 • Oor-, head-, ...-swap of een compositiefoto maken

 • Zorg voor een ongezien scherp onderwerp

 • Creëer ogen om in te verdrinken

 • Trek je onderwerp los van de achtergrond door je licht te vormen

 • Leer spelen met kleuren en tover de seizoenen in je foto

225,-*

1ste boeking ontvangt 30% korting!

1ste boeking ontvangt 30% korting!

Twijfel je welk pakket het beste bij jou past? Of heb je bijkomende vragen of wensen? Neem gerust contact op en dan kijken we verder!