top of page
Weazly-pictures-wit-2000px.png

Huisdierfotografie

Workshops

"Never stop learning, because life never stops teaching..."

cursus cover copy (9)-min.jpg

En bij dat leerproces wil ik jou graag bijstaan!

Fotografie bestaat in deze moderne tijd uit 2 onderdelen. Enerzijds is er het nemen van de foto, waarbij je je camera moet kennen en kunnen instellen en een oog moet hebben voor lichtinval, het creëren van diepte, je onderwerp moet kaderen e.d. Achteraf is er echter nog een onmisbaar onderdeel, namelijk de nabewerking van je net genomen foto. Deze nabewerking is net als het nemen van de foto een belangrijke toevoeging voor het bekomen van jouw eigen stijl. Elke fotograaf heeft dan ook z'n eigen manier om te editten: de ene bewerkt slechts minimaal na, de andere tovert de foto om tot een plaatje uit zijn/haar verbeelding. M'n eigen stijl plaats ik ergens tussenin...

Ben jij al best tevreden over je genomen foto's, maar lukt het je maar niet om deze met behulp van Lightroom & Photoshop te bewerken zodat je visie helemaal tot leven komt? Hou je van een dromerige, luchtige maar toch kleurrijke edits?

Met veel plezier toon ik je tijdens een privéworkshop hoe ik mijn typische stijl verkrijg tijdens de nabewerking.

cursus cover copy (7)-min.jpg
cursus cover copy (6)-min.jpg

Twijfel je welk pakket het beste bij jou past? Of heb je bijkomende vragen of wensen? Neem gerust contact op en dan kijken we verder!

bottom of page